Musik

Nu presenterar vi sommarens musikkvällar på Säljö Brygga. Sex onsdagskvällar med allt från klassisk rock till country och sköna sommarlåtar. Skärgårdstrafiken kör dig till ön där vi serverar sommarbuffé. Konserten arrangeras utomhus med ett tälttak. Vi följer rådande regler och släpper enbart 50 biljetter – så boka nu!

Boka biljetter på www.nortic.se

Obs! Det inte att köpa biljetter på plats.

8 juli – You2

Ronnebybandet som bjuder på sköna klassiker från den irländska supergruppen med samma namn fast annan stavning. En musikupplevelse med de riktigt stora låtarna.

Biljettpris: 200 kr
Köp biljett >>

15 juli – Elvis

Favorit i repris på Säljö Brygga: Elvis Presley med Karlskronasonen Marcus ”Håkansson” Rudbo. Det blir en helkväll med oförglömliga klassiker från en stor ikon.

Biljettpris: 200 kr
Köp biljett >>

29 juli – Southeastern

Countryband som blandar nytt och gammal: från Shallow och Goliath till äldre rock och countryhits. Southeasterns erfarna musiker brinner för den amerikanska countryn.

Biljettpris: 250 kr
Köp biljett >>

5 augusti – Mi Ridell

Artisten Mi Ridell gästar sin hemstad med en musikalisk sommarkväll. Mi bjuder på äskade sommarsånger, komik och en gnutta dramatik. En värdig final för sommaren.

Biljettpris: 200 kr
Köp biljett >>

Beställ sommarbuffé

Passa på och njut av vår sommarbuffé som serveras i samband med konserterna. Förboka din mat på nortic.se när du köper entrébiljetterna. På plats på Säljö Brygga serveras vin, öl, drinkar och alkoholfritt.

Boka din båtbiljett till Säljö

Vi samarbetar med Skärgårdstrafiken som tar dig till och från musikkvällen. Pris 70 kr per person. Köp båttransport samtidigt som entrébiljett på nortic.se
Max 50 personer.

Avgång: 18.20 från Handelshamnen, vid Aspöfärjan

Hemgång: 23.00. Turen tar cirka 30 minuter

Säljö Brygga ligger på öns södra udde och har ingen broförbindelse. Vi har rum med vandrarhemsstandard och flera nyare fyrbäddsstugor.